torsdag, augusti 02, 2007

Miljadärer, Nussi & Seth Cohen

Sådärja, nu har man sprungit runt på Ikea och inspirerats. Sofforna som föll mig i smaken var för långa, så vi for över till Finland för att checka in det omtalade "Soumi Soffa". Visst fanns det en drös med soffor, dock såg det ut som en tillbaka blick i tiden, kanske alá 80-talet. Min teori är att designern hade tankarna på nån Stripteaseklubb i nån förort i ryssland..





Hittade faktiskt värsta spanet på Ikea också, inte vilket span som helst utan, Ingvar Kamprad (Ikeas grundare). Hade kunnat göra en Anna Nicole Smith special, med tanke på hans ålder ;)

- - -
Har spenderat veckan till att beta av första säsongen av O.C. Har inte följt en endaste serie sedan rederiet slutade, så det känns skoj att kunna beta av när man känner för det. Är lite sugen på att inhandla lite olika boxar med serier, så tar jag död på tiden medan alla tofflar. Seth Cohen , är han inte dösnygg?=P

-
Ihelgen blir det Luleåkalaset för hela slanten tillsammans med Nussii, vi kan kalla det för en slags förfest inför utlandsresan. Vi måste inhandla en liten cd-spelare också, så vi kan poppa på Arlanda och på hotellrummet.

Psst!
Tanka hem:
Missy Elliot & Ludacris - Gossip Folks

Inga kommentarer: